Daca considerati ca meritam, ne puteti da un like sau un share; Daca v-am impresionat atat de mult incat doriti sa contribuiti financiar la viitoarele noastre proiecte, va punem la dispozitie urmatoarele posibilitati de sustinere:

  • Pentru o donatie de 44 lei, veti primi o copie SD a DVD-ului TEATRUL VISELOR.
  • Pentru o donatie de 75 lei, veti primi o copie SD  a DVD-ului TEATRUL VISELOR, insotita de un poster oficial, cu autograful realizatorilor si al unui jucator al CFR 1907 Cluj.
  • Pentru o donatie de 100 lei, veti primi o copie HD (BluRay) a DVD-ului TEATRUL VISELOR, insotita de un poster oficial al filmului si autograful jucatorului dumneavoastra preferat de la CFR 1907Cluj. Pentru redactarea unui mesaj personalizat pentru posterul si DVD-ul dumneavoastra, va rugam sa ne contactati pe email, specificand continutul mesajului.
  • Daca doriti sa ne aratati ca sunteti cu adevarat pasionati de fotbal, va invitam sa ne trimiteti o postare video (link web) in care sa ne spuneti ce inseamna fotbalui pentru dumneavoastra. In schimb, veti primi o copie SD a DVD-ului TEATRUL VISELOR, posterul oficial semnat de jucatorii CFR1907 Cluj si inca doua DVD-uri suplimentare continand interviurile integrale cu Fatih Terim, Gheorghe Hagi si Oguz Altay.

Comenzile se pot  face telefonic la: 0723228957  sau prin email la: contact@evodesign.ro

Plata se face ramburs, la primirea coletului. Transportul nu este inclus in valoarea donatiei.